Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΔΙΟΔΙΩΝ ΡΙΟΥ

7/2/2016

Δύσκολες ώρες πέρασε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκων Πάτρας, στο ξενοδοχείο Αστήρ, ο Αχαιός Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος τέθηκε προ των ευθυνών του ως εκπρόσωπος του λαού.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας Μανώλης Αχλαδιανάκης, του «υπενθύμισε», τι έχει ή μάλλον τι δεν έχει κάνει, για την μεγάλη αυτή κατηγορία
Πολιτών, λέγοντας χαρακτηριστικά στον Αχαιό Ανεξάρτητο Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, τα εξής:
«Πριν από 1,5 χρόνο που σε συναντήσαμε μας είπες πολλά, αλλά δεν έκανες τίποτα. Αποτέλεσμα μηδέν.
Πάνω από 700 μέλη τρίτεκνων οικογενειών που βρίσκονταν στην αίθουσα καταχειροκρότησαν τον πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ, αποδοκιμάζοντας με τον τρόπο αυτό τον Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.




Σε συμβολικό αποκλεισμό των διοδίων του Ρίου, επί της εθνικής οδού Πατρών-Αθηνών, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι σύλλογοι τρίτεκνων οικογενειών από διάφορες περιοχές της χώρας.
Όπως εξήγησαν, πραγματοποίησαν την κινητοποίηση αυτή για να ζητήσουν εκ νέου να τους αποδοθεί η πολυτεκνική ιδιότητας, αλλά να αρθούν πλήρως και σαφώς οι ηλικιακοί φραγμοί κατά τη διεκδίκηση θέσεων στο Δημόσιο από άνεργους τρίτεκνους γονείς και ενός εκ των παιδιών τους.
Μεταξύ των αιτημάτων τους είναι η οικονομική στήριξη των άπορων οικογενειών, αλλά και διευκολύνσεις στη χορήγηση στεγαστικών δανείων.
Οι τρίτεκνοι στη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς και τόνιζαν ότι «οι τρίτεκνες οικογένειες επιβαρύνονται συνεχώς με νέα φορολογικά βάρη και υφίστανται συνταξιοδοτικές περικοπές».
efsyn.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...