Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ 

Ο κ. Παρτάλης προσφέρει έκπτωση 20% σε όλους τους τρίτεκνους που θα επισκεπτούν το αγρόκτημά του, με την επίδειξη της θεωρημένης κάρτας μέλους.

Γνωρίστε το "Αγρόκτημα Παρτάλη"

Το "Αγρόκτημα Παρτάλη" βρίσκεται στο κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης (διασταύρωση Λακκώματος Χαλκιδικής) και το σήμα κατατεθέν του από απόσταση είναι το πέτρινο σπίτι με την πράσσινη σκεπή, που δεσπόζει στο αγρόκτημα και την γύρω περιοχή.
Η δημιουργία της φάρμας βασίστηκε σε ένα παιδικό όνειρο του Παναγιώτη Παρτάλη, έγινε όμως πραγματικότητα από όλη του την οικογένεια. Με όλη την επιμονή, υπομονή και εργατικότητα που απαιτεί μια τέτοια δημιουργία, η οικογένεια αυτή εργάζεται καθημερινά με την φύση, τα ζώα και τη γη τους.
 Από την είσοδό σας κιόλας στην φάρμα, σας καλοσωρίζουν διάφορα ζωάκια όπως σκυλιά, γάτες, κοτούλες, περιστέρια, κουνελάκια, αρνάκια. Λίγο πιο πέρα, θα δείτε την Πέππα το γουρουνάκι και τον Ντέβιλ το κατσικάκι. Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Χάλκο, τη Τζέση  και την Εσμεράλντα, τα άλογα της φάρμας. Η ιππασία προσφέρεται καθημερινές και Σαββατοκύριακα, όπως και η εκμάθηση υπό την εποπτεία του Παναγιώτη Παρτάλη. Αφεθείτε στην ομορφιά του χώρου και απολαύστε τον καφέ, το φαγητό, το παιχνίδι, την ιππασία και θα καταλάβετε μόνοι σας τη διαφορά. Με ένα μικρό εισιτήριο και κατόπιν συνεννόησης με τον κ.Παρτάλη στο 6947000744, θα χαρίσετε σε εσάς και τα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία ηρεμίας, χαλάρωσης αλλά και επαφής με την φύση.
Επίσης, εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε με αγνά, φρέσκα προϊόντα σε λογικές τιμές, ο ίδιος ο Παναγιώτης Παρτάλης φέρνει στην πόρτα σας την παραγγελία σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυγά, πουλερικά, μέλι, λάδι, φρούτα και λαχανικά, όσπρια, παραδοσιακά προϊόντα, κρασί και τσίπουρο.
Ακόμη, τηλεφωνήστε στο 6947000744 και μάθετε πώς θα κάνετε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας αξέχαστο!
Επισκεφθείτε τη σελίδα του αγροκτήματος στο Facebook  και πάρτε μια ιδέα για τις ομορφιές που θα σας προσφέρει μια επίσκεψη στο "Αγρόκτημα Παρτάλη"!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...