Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Πρόταση θεατρικής παράστασης Νο.2

 

“ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ”
Με τον Γιώργο Παράσχο στο Θέατρο Αμαλία
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Επόμενες παραστάσεις: Δευτέρα 22/4, στις 21.00
ΕΡΜΗΝΕΙΑ : Γιώργος Παράσχος
ΚΕΙΜΕΝΟ : Χρήστος Κωνσταντίνου - Γιώργος Παράσχος.
Ένας μονόλογος βασισμένος σε αληθινή ιστορία που μιλάει για την ανθρώπινη ύπαρξη και την ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη και την εξάρτηση με στόχο την επιβίωση.
Ο Γιώργος Παράσχος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Κατεβαίνοντας στηννΑθήνα σπούδασε υποκριτική στην Ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης "Πρώτη πράξη" του Τάσου Χαλκιά και πριν καν αποφοιτήσει άρχισε να εργάζεται στο θέατρο και κατόπιν στην τηλεόραση σε σειρές όπως "Κλεμμένα όνειρα" , "Με τα παντελόνια κάτω" , "Ήλιος" και "Μόλις χθες".
Στην νέα του αυτή παράσταση "Το κορίτσι μου" συμμετέχουν μέσω voice over οι : Βίβιαν Κοντομάρη της οποίας η υποκριτική δεινότητα μας έχει χαρίσει εξαιρετικές ερμηνείες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Ο Πέτρος Ξεκούκης που όποιον
ρόλο καλείται να ερμηνευσει τον φέρει εις πέρας με απολυτη μαεστρία. Όμως η απόλυτη έκπληξη και μεγάλη τιμή αυτής της παράστασης είναι δύο υπέροχες κυρίες. Η μοναδική Ελένη Προκοπίου που τα πανέμορφα μάτια της έχουν σφραγίσει
την χρυσή εποχή του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου και που έστω και με αυτόν τον τρόπο επιστρέφει στο θέατρο 52 χρόνια μετά την αποχώρηση της από την υποκριτική.
Η άλλη κυρία είναι η λατρεμένη Έφη Παπαθεοδώρου που μέσα από τους ρόλους της στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές γέλιου.
Τα voice over συμπληρώνουν η νεαρή ηθοποιός και εγγονή της κυρίας Ελένης Προκοπίου, Ελένη Πύρρου.
Το κείμενο της παράστασης που βασίζεται σε αληθινή ιστορία έγραψε ο Γιώργος Παράσχος σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Χρήστο Κωνσταντίνου που υπογράφει και την σκηνοθεσία μαζί με τον Γιώργο Ασλανίδη.
Τέλος όπως λέει και ο ήρωας του έργου η ζωή μας κάνει να υποφέρουμε για να μάθουμε να επιβιώνουμε.
Απευθυνόμαστε σε εσάς, έναν σημαντικό φορέα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, για να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη παράσταση αυτή έναντι αντιτίμου εισιτηρίου 10 ευρώ έκαστος, αντί της τιμής των 17 & 15 ευρώ αντίστοιχα που κοστίζουν τα εισιτήρια της παράστασης, είτε διαδικτυακά είτε στο ταμείο του Θεάτρου
Δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό έγγραφο, παρά μόνο η αναφορά του συλλόγου Τριτέκνων Η ΤΡΙΑΙΝΑ για τη κράτηση και τη παραλαβή του εισιτηρίου από το ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.
Λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται προ κράτηση στα τηλ. 2310842509
 

 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...