Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2013-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος συνεχίζει την παραλαβή αιτήσεων από τα μέλη του για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013 .Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει 31/5/2013.(ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ) 
ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΕΓΓΡΑΦΑ" ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΗΣ LINK :
 https://www.facebook.com/groups/427115800693992/
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΠ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΓΟΝΕΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ(ΜΕΛΩΝ)

Διαμορφώνεται με βάση τα οικονομικά και κοινωνικά στοιχεία και είναι:

1.Για το άπορο άτομο, το ατομικό εισόδημα μέχρι και 7.200 €.
2.Για την άπορη οικογένεια, το οικογενειακό εισόδημα, ως ακολούθως:
I. Για οικογένεια με 2 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα και ένα προστατευόμενο μέλος): μέχρι και 10.700 €.      
II. Για οικογένεια με 3 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος μ’ ένα προστατευόμενο μέλος ή αιτών/ούσα και δυο προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 11.520 €.
III. Για οικογένεια με 4 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με δυο προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ ούσα και τρία προστατευόμενα μέλη):μέχρι και 14.400 €.
IV. Για οικογένεια με 5 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με τρία προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τέσσερα προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 17.280 €.
3.Στην περίπτωση άπορου ατόμου, που έχει αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο προσαυξάνεται κατά 3.600 €. Σε περίπτωση άπορης οικογένειας, με ένα ή και περισσότερα μέλη, που παρουσιάζουν αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο, προσαυξάνεται άπαξ κατά το ίδιο ποσό.
 ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΙΤΗΣΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...