Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΕΡ/ΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡ/ΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ   
Τα παιδιά μας δεν «τιμολογούνται» κύριοι της Κυβέρνησης!
Οι οικογένειες με τρία παιδιά, «ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ» την πατρίδα στη μάχη του δημογραφικού, «ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ» φορολογικά και ασφαλιστικά την ελληνική κοινωνία με νέους ΕΝΕΡΓΟΥΣ πολίτες, στηρίζουν  το θεσμό της οικογένειας.
Απαιτούμε και διεκδικούμε:
  1. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΥΣ στις πλάτες των εξαθλιωμένων τρίτεκνων οικογενειών της χώρας.
  2. ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ν’ αποπροσανατολίζετε ώστε να περάσετε ει δυνατόν αναίμακτα στην κατακρεούργηση των προνοιακών επιδομάτων και βοηθημάτων.
  3. Να βρείτε εδώ και τώρα τους απαιτούμενους πόρους για την ενίσχυση του θεσμού της οικογενείας και την χορήγηση των προνοιακών – οικογενειακών επιδομάτων και βοηθημάτων.

  • ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!
  • Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!
  • Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 


Προειδοποίηση τριτέκνων προς κυβέρνηση: Μην πειράξετε τα προνοιακά επιδόματα (φωτό-video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν σήμερα εκπρόσωποι από Δ.Σ συλλόγων  τριτέκνων, ζητώντας την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων που έπρεπε ήδη να είχαν καταβληθεί από τις 16 Οκτωβρίου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων Θεσσαλονίκης Στέλιος Τσούλιας, ανέφερε ότι σκοπός της διαμαρτυρίας, εκτός από την καταβολή των χρωστούμενων, ήταν και οι πληροφορίες πως η κυβέρνηση ενδεχομένως περικόψει σε σημαντικό βαθμό τα ήδη πενιχρά επιδόματα, όχι μόνο των τριτέκνων, αλλά και άλλων ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, προειδοποιώντας ότι θα προχωρήσουν σε πολύ δραστικές κινητοποιήσεις.
Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:
Προειδοποίηση τριτέκνων προς  κυβέρνηση:  Μην πειράξετε τα προνοιακά επιδόματα (φωτό-video)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...