Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΆ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.



Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ο Σύλλογος τριτέκνων Ν. Κιλκίς έκοψε την βασιλόπιτά του στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Η προσέλευση του κόσμου θεωρήθηκε ικανοποιητική μια και έγινε μετά από μία αναβολή της ημέρας και ώρας.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Κιλκίς κ. Μανιουρά Δωροθέα – Μαρία μίλησε για την ανυπαρξία υποστήριξης της τρίτεκνης οικογένειας από την πολιτεία. Ευχαρίστησε τον Δήμο Κιλκίς ο οποίος αποφάσισε την έκπτωση 40% στα τέλη ύδρευσης, το ΚΤΕΛ Κιλκίς για την παροχή έκπτωσης 25% στα εισιτήρια Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, τα καταστήματα που παρέχουν έκπτωση στα μέλη τους, στους γιατρούς κ.λ.π. καθώς και τον μικροπωλητή κ. Στέλιο Σιάκα για την εβδομαδιαία προσφορά λαχανικών και φρούτων.
Τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΕ Ελλάδος κ. Τσούλιας Στέλιος ο οποίος μίλησε γενικότερα για τον ρόλο της ΟΠΟΤΕ Ελλάδος, την ομιλία του οποίου θα ακούσετε ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί.
Χαιρετισμό απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κυριακίδης. Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Μπαλάσκας και Μάκης Πεντζερετζής, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιντζέλης.

Μετά από όλα αυτά ακολούθησε οι βράβευση  των παιδιών που μπήκαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας




































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...