Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Euromedica offer


Επέκταση συνεργασίας EUROMEDICA
 Νεα διαγνωστικά κέντρα
 
Αξιότιμες-οι κυρίες,κύριοι, 
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στην προσπάθεια μας να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε την ήδη πολύ καλή μας συνεργασία, η οποία αφορά εκπτωτικά πακέτα εξετάσεων καθώς και ΔΩΡΕΑΝ παροχές για τα μέλη σας και τις οικογένειες τους, έχουμε εντάξει και άλλα τρία (3 ) επιπλέον διαγνωστικά εργαστήρια στον Ν. Θεσσαλονίκης στα οποία θα μπορούν να εξυπηρετούνται όλοι οι δικαιούχοι από την συνεργασία μας με τα ίδια ακριβώς προνόμια που ισχύουν μέχρι τώρα. 
Με την ένταξη των επιπλέον διαγνωστικών εργαστηρίων του Ομίλου EUROMEDICA στη Θεσσαλονίκη, παρέχεται η δυνατότητα της μεγαλύτερης διασποράς για την επιλογή του διαγνωστικού εργαστηρίου ανάλογα όπου είναι πιο κοντά και πιο εύκολα η πρόσβαση για τον κάθε δικαιούχο εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα για την μετακίνησή του, έχοντας πάντα εξασφαλισμένη την άριστη ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών με την καλύτερη εξυπηρέτηση που προσφέρει ο Όμιλος EUROMEDICA. 
Tα επιπλέον διαγνωστικά εργαστήρια τα οποία έχουν προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα και θα εξυπηρετούν όλους τους δικαιούχους από την συνεργασία μας από την 1/8/2020 είναι τα εξής:

1. EUROMEDICA Πύλης Αξιού Πολυτεχνίου 31, τηλ 2310500777 τκ 54626. 
2. EUROMEDICA Τούμπας Γρηγορίου Λαμπράκη 35 & Αγ. Δημητρίου 193, τηλ 2310901212 τκ 54638. 
3. EUROMEDICA Πολίχνη Αγνώστου Στρατιώτη 6, τηλ 2310612000 τκ 56533.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα όλους τους δικαιούχους για τις παραπάνω συνεργασίες, με αποστολή news letters στα μαιλ τους,αποστολή sms, ανάρτηση στο site σας καθώς και σε όλα τα social media όπου είστε ενεργοί (facebook,instagram,youtube,twiter), ώστε να ενημερωθούν άμεσα για τις καινούριες συνεργασίες και να έχουν την δυνατότητα των επιπλέον επιλογών για την πραγματοποίηση των ιατρικών τους εξετάσεων. 
Κλείνοντας την παραπάνω ενημέρωση θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε ότι θα προσπαθούμε συνέχεια για την βελτίωση και τον εμπλουτισμό της συνεργασίας μας, ώστε να είναι μια επωφελής και μακροχρόνια συνεργασία γα όλους μας. Είμαστε στην διάθεση σας για όποια πληροφορία- διευκρίνηση. 
Με εκτίμηση






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...