Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Θέατρο ΑΜΑΛΙΑ εκπτωτική προσφορά

 

Το Θεάτρου Αμαλία , μας στέλνει το επισυναπτόμενο αρχείο με τις προγραμματισμένες παραστάσεις του έως και τον Ιανουάριο.
Είναι δεδομένο ότι όλοι βιώνουμε μια δύσκολη μετά covιd εποχή και είναι επίσης δεδομένο ότι το θέατρο γενικότερα και δη το θέατρο βιώνει μια ακόμα περισσότερο δύσκολη περίοδο, μη διαχειρίσιμη σε γενικές γραμμές.
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε εσάς, έναν σημαντικό φορέα, μια σημαντική υπηρεσία, για να προσφέρουμε σε όλους τους εργαζόμενους, τα μέλη σας και τις οικογένειες τους, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη παράσταση αυτή έναντι αντιτίμου εισιτηρίου 10 ευρώ έκαστος, αντί της τιμής των 15 και 13 ευρώ αντίστοιχα που κοστίζουν τα εισιτήρια των παραστάσεων.
Μια ενέργεια η οποία, σε κάθε περίπτωση, δεν θα αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά επειδή διέπεται από μια ιδιαίτερη φιλοσοφία της σχέσης καλών θεατρικών παραστάσεων και της παρουσίασης τους στο σύνολο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να γνωρίσουν το Ελληνικό θέατρο και τους ανθρώπους του.
Λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται προ κράτηση στα τηλ. 2310842509 & 6934-053441 (Κατσίκας Θανάσης)
Για οτιδήποτε χρειαστείτε , είμαστε στη διάθεση σας.
 

 

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...