Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΚΡΗΤΙΚΟΣ super market - Ενημέρωση

 

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ/ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Από τα Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
------------------‐-----------------‐--------------------------
Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και ευελπιστώντας σε αγαστή συνέχισή της, θα θέλαμε να αναφέρουμε/υπενθυμίσουμε κάποιες βασικές παραμέτρους της συμφωνίας μεταξύ της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΕΔΗΚ και των Συλλόγων, κυρίως για την σωστή ενημέρωση όλων των μελών σας.
Αρχικά οι Κάρτες που δίνονται προς διανομή, οφείλουν να παρέχονται σε εγγεγραμμένα και ενημερωμένα μέλη του εκάστοτε Συλλόγου.
Πέρα από τους Καρτούχους, δικαίωμα χρήσης έχουν μόνο ο/η σύζυγός τους και τα παιδιά τους.
Όλοι οι παραπάνω υποχρεούνται να έχουν τα πάσο του οικείου συλλόγου κατά την διαδικασία πληρωμής.
Η έκπτωση είναι 10 % επι της τελικής αξίας της απόδειξης, είναι επιπρόσθετη οποιασδήποτε άλλης προσφοράς, ισχύει για όλα τα προϊόντα σε όλα τα καταστήματα του δικτύου και αφαιρείται αυτόματα.
Το μηνιαίο όριο αγορών για τις παραπάνω παροχές είναι 500€, το οποίο σημαίνει ότι αν μία Κάρτα το ξεπεράσει, παύει να έχει έκπτωση μέχρι το τέλος του μήνα.
Σε συνέχεια αυτού, η έκπτωση επανέρχεται τον επόμενο μήνα με βασική προϋπόθεση να μην έχει υπέρβει το ετήσιο όριο που ορίζεται στις 6000€, καθώς σε αυτή τη περίπτωση η έκπτωση μένει ανενεργή μέχρι το τέλος του έτους.
Επίσης επισυνάπτεται Αναλυτικός Οδηγός για ‘’Ενεργοποίηση και Ανανέωση Στοιχείων Κάρτας’’ , σημειώνοντας πως για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Εξυπηρέτηση Πελατών https://kritikos-sm.gr/pages/customer-support/
Ευχαριστούμε πολύ.
Μαγούλα Αττικής

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...