Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Πρόταση παρακολούθησης θεάτρου

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
"ΕΙΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ"
Ένα θέατρο Ντοκουμέντο με μαρτυρίες επιζώντων και συγγενών θυμάτων των Τεμπών
Τετάρτη 29 Μαΐου και Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 21:00
28 Φεβρουαρίου 2023. Μία μετωπική σύγκρουση που στέρησε την ζωή 57 ανθρώπων και τραυμάτισε σωματικά και ψυχικά δεκάδες ακόμα. Ένα γεγονός ΣΤΑΘΜΟΣ στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Για πολλούς ο χρόνος σταμάτησε στις 23:21 εκείνο το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Για άλλους συνεχίζει με σκοπό την απόδοση δικαιοσύνης.
Στο θέατρο Ντοκουμέντο της Γενοβέφας Κτενίδου αποκαλύπτονται καταθέσεις ψυχής από επιζώντες και συγγενείς θυμάτων στην τραγωδία των Τεμπών. Η συνειδητοποίηση έρχεται συχνά μέσα από την βαθιά γνώση και την ενσυναίσθηση. Μαρτυρίες συνανθρώπων μας παρουσιάζονται στην σκηνή, ανοίγοντας διάλογο με τον θεατή για την ατομική και συλλογική ευθύνη.
Τις μαρτυρίες τους μας παραχώρησαν οι :
Μαρία Καρυστιανού, Σμαρώ Οικού, Κανέλλα Ανδρεάδου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Ευάγγελος Βλάχος, Ελίνα Νασουφίδου, Αλεξάνδρα Τσακίρη, Δημήτριος Κωσταρέλος, Κωνσταντίνος Τοπουζίδης, Αλέξανδρος Ιορδανίδης
Απευθυνόμαστε σε εσάς, έναν σημαντικό φορέα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, για να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη παράσταση αυτή έναντι αντιτίμου εισιτηρίου 10 ευρώ έκαστος, αντί της τιμής των 15 - 12 ευρώ αντίστοιχα που κοστίζουν τα εισιτήρια της παράστασης, είτε διαδικτυακά είτε στο ταμείο του Θεάτρου
Δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό έγγραφο, παρά μόνο η αναφορά του συλλόγου τριτέκνων ΤΡΙΑΙΝΑ για τη κράτηση και τη παραλαβή του εισιτηρίου από το ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.
Λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται προ κράτηση στα τηλ. 2310842509

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο που λέει "ΕΙΚΟΣΤΗ orAoH Της Γενοβέφας Κτενίδου ΑΜΑΛΠΑ ΘΕΑΤΡΟ TETAPTH & ΠΕΜΠΤΗ 15, 16, 15,16,22,23 22, 23, 29, 30 MAIOY"
 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...