Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Πρόταση παρακολούθησης μουσικής παράστασης

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Σταύρος Σιόλας – Ρίτα Αντωνοπούλου
ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Κάθε φορά που βρίσκονται μαζί στη σκηνή γεννιέται μια μεγάλη γιορτή, όπου τα τραγούδια αποκτούν μια πρωτόγνωρη συγκίνηση.
Δευτέρα 17.06 «Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Ο Σταύρος Σιόλας και η Ρίτα Αντωνοπούλου τραγουδούν με την ξεχωριστή φλόγα στη φωνή αυτών που καίγονται σε κάθε συλλαβή και νότα. Η συνύπαρξη τους αποτελεί μια εξαιρετική συνεργασία και ένα σμίξιμο απολύτως φυσικό και αυτονόητο, μια που μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Αφορμή των κοινών τους εμφανίσεων το επερχόμενο ολοκληρωμένο album της Ρίτας Αντωνοπούλου σε μουσική του Σταύρου Σιόλα, στίχους αρκετών σημαντικών δημιουργών αλλά και της Ρίτας που για πρώτη φορά το επιχειρεί. Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους και το κοινό το έχει λατρέψει
Και οι δύο έχουν γράψει χιλιόμετρα στο έντεχνο τραγούδι, με πίστη και αφοσίωση σε όσα αξίζουν.
Ο συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής Σταύρος Σιόλας, με άξονες το λυρισμό και την παράδοση, την κατάνυξη και το διονυσιασμό γεφυρώνει αρμονικά το χθες και το σήμερα.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου έχει συνεργαστεί με ιερά τέρατα του χώρου, διαθέτοντας μια σπάνια φωνή, δίνοντας σε κάθε της εμφάνιση μια μοναδική διάσταση πηγαίας θεατρικότητας.
Στο πρόγραμμα τους θα μας ταξιδέψουν σ’ ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού μέσα από το προσωπικό τους ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών που θα πάρουν κάτι από την προσωπικότητα τους.
Συμμετέχουν οι:
- Μιχάλης Ατσάλης: κιθάρες
- Αγγέλικα Παπανικολάου: ακορντεόν
- Κυριάκος Καραμπερόπουλος: πνευστά
- Βασίλης Γιασλακιώτης: ντραμς
- Βασίλης Νικολόπουλος: μπάσο
- Σάκης Πυριόχος: επιμέλεια ήχου
Απευθυνόμαστε σε εσάς, έναν σημαντικό φορέα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, για να προσφέρουμε σε όλα μέλη και τις οικογένειές τους, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη παράσταση αυτή έναντι αντιτίμου εισιτηρίου 10 ευρώ έκαστος, αντί της τιμής των 15 - 13 ευρώ αντίστοιχα που κοστίζουν τα εισιτήρια της παράστασης, είτε διαδικτυακά είτε στο ταμείο του Θεάτρου
Δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό έγγραφο, παρά μόνο η αναφορά, του συλλόγου ΤΡΙΑΙΝΑ για τη κράτηση και τη παραλαβή του εισιτηρίου από το ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.
Λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται προ κράτηση στα τηλ. 2310842509 - 6936915422.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ξανθά μαλλιά και κείμενο που λέει "ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ BEATPO ΚΗΠΟΥ" ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ PnA ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ AEYTEPA 17 OYNIDY ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ |ENANTIXANG XANG npocελευи; 20.00 rpa ένιρξης 2000(.2100 100 Προπώληση more.com melelica mel ica Tsiy αράσις ЛHл ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ O" 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...