Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Διανομή βοήθειας στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

 

Διανομή ειδών του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»
Διανομή ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας καθώς και νωπά προϊόντα στους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD (2014-2020)».
Συγκεκριμένα θα διατεθούν σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν, υγρό πιάτων, αφρόλουτρο, υγρό γενικού καθαρισμού, υγρό κρεμοσάπουνο, χλωρίνη, πατάτες και μήλα για τους δικαιούχους.
29/09/2023: Διανομή στους δικαιούχους του συλλόγου Τριτέκνων Ν Θεσσαλονίκης
Η ΤΡΙΑΙΝΑ
Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) που έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους έως 30-06-2023 ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 3 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ για τους δικαιούχους που θα λάβουν sms και σε συγκεκριμένη ώρα που θα αναφέρεται.
Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα.
Συνιστάται στους προσερχόμενους/μενες:
Να έχουν μαζί τους καροτσάκι και σακούλες για τη μεταφορά των προϊόντων
Να μη συνωστίζονται
Να τηρούν τις ώρες προσέλευσης, που γνωστοποιούνται και με γραπτό μήνυμα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία καλέστε στα τηλέφωνα του συλλόγου μας ή στο email: triteknoi_thesniki@yahoo.gr
 

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...